Головна Новини Світ Китай Китай готовий бути глобальним партнером Росії: Сі Цзіньпін зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай готовий бути глобальним партнером Росії: Сі Цзіньпін зробив заяву

Китай підтвердив готовність продовжувати зближення з путінською Росією

30 грудня 2022, 12:00 comments2776
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін та голова КНР Сі Цзіньпін провели відеопереговори. Лідер Китаю заявив про те, що його країна попри все готова бути глобальним партнером Росії. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Китай готовий бути глобальним партнером Росії: Сі Цзіньпін зробив заяву

Путін і Сі Цзіньпін. Фото: з відкритих джерел

Глава КНР зазначив, що Китай готовий нарощувати стратегічну взаємодію і бути глобальним партнером Росії.                                                               

"Перед обличчям непростої, далеко неоднозначної міжнародної обстановки ми готові нарощувати стратегічну взаємодію, надавати один одному можливості для розвитку, бути глобальними партнерами на благо народів наших країн та на користь стабільності в усьому світі", — заявив Сі Цзіньпін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Китай може напасти на Тайвань, якщо Росія досягне своєї мети в Україні. Про це сказав директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс в інтерв'ю американській телекомпанії PBS. Він також вважає, що російський напад на Україну, і особливо провал його первісного плану, викликали занепокоєння лідера КНР – Сі Цзіньпіна, який, за деякими даними, має намір провести переговори з російським диктатором Володимиром Путіним до кінця поточного року. Що можна сказати про китайську тактику щодо російсько-української війни? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – у чому важливість переговорів Путіна та Сі Цзіньпіна: чим вони можуть закінчитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

74747

30 грудня 2022, 12:07

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини