Головна Новини Світ Китай Китай готується до реальної війни: Сі Цзіньпін звернувся до військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай готується до реальної війни: Сі Цзіньпін звернувся до військових

Інспектуючи військово-морський флот на Південному театрі, Сі Цзіньпін наголосив на поглибленні навчання та підготовки військ до війни

12 квітня 2023, 15:25 comments2194
Поділіться публікацією:

Військовослужбовцям Народно-визвольної армії Китаю слід посилити підготовку. Йдеться про таку, що була б орієнтована на реальні бойові дії. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву глави КНР Сі Цзіньпіня, яку цитує "Сіньхуа".

Китай готується до реальної війни: Сі Цзіньпін звернувся до військових

Сі Цзіньпін. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляють місцеві ЗМІ, таку вказівку він дав у середу під час перевірки Південної зони бойового командування НВАК, де він проводив, зокрема, перевірку Військово-Морських сил.

"Потрібно зміцнити реальну військову підготовку, орієнтовану на реальні бойові дії, поглибити дослідження військових та оперативних питань, а також оновлювати оперативні концепції та бойові методи навчання. Необхідно посилити конфронтаційну підготовку та зосередитись на ключових темах", — заявив Сі Цзіньпін.

Глава Китаю також сказав, що для прискорення формування реальних бойових можливостей необхідно "енергійно розвивати нові бойові сили та засоби".

"Необхідно посилити освіту та управління військами, щоб забезпечити безпеку та стабільність військ. Усі рівні, особливо керівні кадри. Треба навчати офіцерів та солдатів постійному створенню нової ситуації у будівництві Військово-Морського флоту на Південній зоні бойового командування", — зазначив Сі Цзіньпін.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у що виллється візит лідерів ЄС до Китаю – якими можуть бути наслідки для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що відправиться з візитом до Китаю, куди останнім часом зачастили європейські політики та чиновники, як тільки для цього дозріють відповідні умови. Він також зазначив, що Штати вважають за важливе продовжувати шукати шляхи поліпшення відносин з Китаєм. Які перспективи відносин Вашингтона та Пекіна? Який розвиток подій був би на користь України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини