Головна Новини Світ Китай Китай потопає у снігу: у деяких місцях випала рекордна кількість опадів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай потопає у снігу: у деяких місцях випала рекордна кількість опадів (ФОТО)

Потужні снігопади обрушилися на північно-східні провінції Китаю

26 листопада 2021, 15:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Китай засипало снігом. Про це пише видання "Кореспондент".

Китай потопає у снігу: у деяких місцях випала рекордна кількість опадів (ФОТО)

Сніг. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на північний схід Китаю обрушилися сильні снігопади та хуртовини. За інформацією ЗМІ, найбільш сильно стихія вдарила по китайських провінціях і Цзілінь і    Хейлунцзян.

Китай потопає у снігу: у деяких місцях випала рекордна кількість опадів (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/ChinaMobile7

Через сильні опади у столиці провінції Хейлунцзян місті Харбін, а також у кількох інших містах були тимчасово закриті школи та дитячі садки. Крім того, у провінції закрито кілька десятків автодоріг, а рейси транспорту скасовано.

У місті Цзямуси фахівці зафіксували випадання 42 міліметрів снігу. У кількох районах провінції випала рекордна кількість опадів.

Китай потопає у снігу: у деяких місцях випала рекордна кількість опадів (ФОТО) - фото 3

Фото: twitter.com/ChinaMobile7

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Канаді помітили рідкісне природне явище. Одне з місцевих озер виявилося покритим крижаними кулями замість звичайного рівного шару льоду. Фахівці розповіли, що для утворення такого природного феномену потрібно кілька умов. Також вони пояснили, як саме відбувається перетворення води на незвичайні кулі. Докладно про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Іспанії село, що затонуло десятки років тому, піднялося з дна річки. Населений пункт опинився під водою через будівництво греблі на річці Ліма. Місцевих мешканців переселили до інших місць. Днями рівень води у водоймі впав настільки, що "будинки-примари" знову опинилися на поверхні. Зазначається, що раніше в цьому населеному пункті проживало більше сотні людей. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини