Головна Новини Світ Китай Китай відреагував на "атаку дронів" на Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай відреагував на "атаку дронів" на Кремль

Пекін закликав Росію та Україну уникати ескалації

4 травня 2023, 11:35
Поділіться публікацією:

У Міністерстві закордонних справ Китаю відреагували на "атаку дронів" на Кремль, у якому путінський режим поспішив звинуватити Україну. Там закликали обидві сторони уникати дій, що призведуть до подальшої ескалації. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробила прес-секретар МЗС Китаю Мао Нін, пише "RTHK".

Китай відреагував на "атаку дронів" на Кремль

Китай. Фото: з відкритих джерел

"Позиція Китаю щодо "української кризи" є послідовною та чіткою, всі сторони повинні уникати дій, які можуть загострити ситуацію", — заявила Мао Нін.

Також представник китайського МЗС відповіла, чи вплине цей інцидент на плани Пекіна відправити спецпредставника до України.

Дипломат додала, що "інформацію про подорож спецпредставника у справах Євразії в Україну та інші країни опублікують своєчасно".

"Китайська сторона продовжить працювати разом з міжнародною спільнотою, щоб відіграти конструктивну роль для політичного вирішення "української кризи"", — додала Мао Нін.

Нагадаємо, у ніч на 3 травня по Кремлю було завдано удару БПЛА. Що це було, що це означає можливі наслідки? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Брянській області Росії два дні поспіль підривають залізничні колії. 1 травня зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами та пиломатеріалами. 2 травня із рейок зійшли вагони чергового вантажного поїзда. Про що говорить ця партизансько-диверсійна діяльність, а також атаки території РФ, що почастішали, безпілотниками? Як ситуація може розвиватися далі ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини