Головна Новини Світ Китай Китай відвернувся від Путіна: міністр КНР зробив заяву щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай відвернувся від Путіна: міністр КНР зробив заяву щодо України

Китай став на бік України, підтримавши її територіальну цілісність

19 лютого 2022, 17:00 comments2304
Поділіться публікацією:

Китай підтримує суверенітет, цілісність і незалежність України. Таку заяву зробив міністр закордонних справ Китаю Ван I на конференції з безпеки у Мюнхені. Про це повідомляє "Обозреватель".

Китай відвернувся від Путіна: міністр КНР зробив заяву щодо України

Міністр закордонних справ Китаю Ван І - фото з відкритих джерел

"Суверенітет, незалежність і територіальна цілісність кожної країни мають бути захищені, тому що це основна норма міжнародних відносин. Україна не є винятком", – заявив Ван І.

Також міністр Китаю додав, що минулого тижня уряд Китайської Народної Республіки видав документ, який став підтвердженням підтримки суверенітету та територіальної цілісності будь-якої країни.

Міністр закордонних справ Китаю підкреслив, що будь-яка спроба поставити під сумнів позицію КНР сприйматиметься як роздмухування ситуації й означатиме спотворення позиції держави.

Як повідомляли раніше "Коментарі", світові лідери збираються цими вихідними у Німеччині на щорічну Мюнхенську безпекову конференцію, на якій домінуватиме питання кризи в Україні, оскільки великі західні держави попереджають, що Кремль, схоже, близький до початку вторгнення. Президент України Володимир Зеленський, віце-президент США Камала Гарріс і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг будуть серед високопоставлених гостей триденного заходу, відомого як "Давос для оборони".

Також "Коментарі" писали, що 19 лютого глава нашої країни від'їжджає до міста Мюнхена, щоб взяти участь у щорічній конференції безпеки. Очікується, що там Володимир Зеленський зустрінеться з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном, також спілкуватиметься з німецьким канцлером Олафом Шольцом і представницею американського Білого дому Камалою Гарріс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Оленка

19 лютого 2022, 18:42

Брат,так необхідно скликати трибунал, щоб засудити,а потім стратити Путіна, і всіх його поплічників. А судячи по тому, що Ви пишете так неграмотно і ганьбите російську мову - Вам негайно потрібно сідати за підручники вчити граматику. А заодно і історію.

Брат

19 лютого 2022, 17:49

Для начала эта "конференция" должна созвать гаагский трибунал по преступлениям американской военщины-атомная бомбардировка Япониии-за это сразу расстрел пендоссии,геноцид филлипинцев,геноцид вьетнамцев-расстрел,ну и так ло Сирии.Затем осудить Израиль-за бомбежки Ирана,Ирака,Сирии-это агрессия.Затем осудить всю нату-за бомбежку Югославии,Ливии-расстрел.


Новини