Головна Новини Світ Китай Китай випробовує в Україні бойові дрони: скандальні подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай випробовує в Україні бойові дрони: скандальні подробиці

Китай постачає Росії військові безпілотники для випробувань в Україні

27 вересня 2024, 23:47
Поділіться публікацією:

Китайська компанія постачає РФ спеціально створені військові безпілотники для випробувань в Україні, пише видання The Times з посиланням на анонімні джерела.

Китай випробовує в Україні бойові дрони: скандальні подробиці

КНР посилює співпрацю з РФ. Фото з відкритих джерел

Не названий західний чиновник розповів виданню, що відповідну угоду між китайською компанією і РФ було укладено минулого року. Назву китайської компанії співрозмовник видання не назвав.

"Тепер є явні докази, що китайські компанії постачають Росії смертоносну зброю для використання в Україні. Хоча китайський уряд може цього й не визнавати, йому буде важко приховати свою зростаючу підтримку", — пише The Times.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом на посаду президента США від Республіканської партії Дональдом Трампом в Нью-Йорку в Trump Tower. При цьому президент Зеленський висловив подяку Трампу за можливість зустрітися, нагадавши, що їхня остання особиста зустріч відбулася п'ять років тому. "Я думаю, у нас є спільний погляд на те, що війна в Україні повинна бути зупинена, і Путін не може перемогти. Україна повинна перемогти. І я хочу обговорити з вами деталі "плану перемоги", – сказав Зеленський. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники планують у найближчі дні посилити штурмові дії на Запорізькому напрямку, заявив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин. За його словами, ворог накопичує особовий склад і техніку у районі Приютного. "Є тенденція, що ситуація в Запорізькій області буде загострюватися. За минулу добу вже було п'ять штурмів. Ми спостерігаємо тенденцію, що кількість штурмів буде збільшуватися. За інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп у районі Приютного", — заявив Владислав Волошин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини