Головна Новини Світ Китай Китай вже не приховує, що під час навчань відпрацьовує оточення Тайваню
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай вже не приховує, що під час навчань відпрацьовує оточення Тайваню

Китай заявив, що під час навчань відпрацьовує оточення Тайваню

9 квітня 2023, 10:35
Поділіться публікацією:

Китайська армія  розпочала  військове навчання неподалік  Тайваню. Військові цієї країни  відпрацьовують швидке оточення острівної території. Про це інформує  пресслужба оборонного відомства Китаю.

Китай вже не приховує, що під час навчань відпрацьовує оточення Тайваню

Навчання Китаю біля Тайваню (фото з відкритих джерел)

"Сьогоднішні навчання спрямовані на перевірку можливості захоплення контролю над морем, повітрям та інформацією за підтримки об'єднаної бойової системи. Оперативні групи одночасно організують патрулювання навколо острова для формування позицій повного оточення та стримування острова", — повідомляється в оприлюдненій інформації міністерства.

Ще представники Міністерства оборони КНР зазначають, що в оборонних навчаннях брали участь  кілька китайських есмінців та фрегатів. Вони мали патрулювати в навколишніх водах  поблизу території острова та ставали на вигідних бойових  позиціях, передбачених для ведення вогню.

Також в повітряному просторі неподалік Тайваню  були підняті десятки винищувачів J-16 і J-10C, вони відпрацьовували позиції щодо підтримки панування в небі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що винищувачі КНР перетнули умовний кордон Тайваню. КНР проводить навчання навколо Тайваню — вони триватимуть три дні. Збройні сили КНР розпочали триденні військові навчання "Об'єднаний гострий меч" у морських акваторіях навколо острова Тайвань, передає DW. Пекін направляє літаки, кораблі та персонал у "морські райони та повітряний простір Тайванської протоки, поблизу північного та південного узбережжя острова, а також на схід від острова", сказав представник НВАК. Китай задіює "дальнобійну ракетну артилерію, морські есмінці, ракетні катери, винищувачі ВПС, бомбардувальники, засоби радіопротиводії та заправники", додали там. У Пекіні назвали маневри "суворим попередженням" владі Тайваню. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини