Головна Новини Світ Китай Китай закупив 100 млн доз вакцини Biontech / Pfizer
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай закупив 100 млн доз вакцини Biontech / Pfizer

Китайська фармацевтична компанія Fosun Pharma купить вакцину від Covid-19, вироблену BioNTech / Pfizer

16 грудня 2020, 17:12
Поділіться публікацією:

Китайська фармацевтична компанія Fosun Pharma домовилася з Pfizer / Biontech про закупівлю 100 мільйонів доз вакцини. Fosun Pharma також відповідала за проведення 2-го етапу випробувань вакцини BioNTech в Китаї.

Китай закупив 100 млн доз вакцини Biontech / Pfizer

Вакцина против коронавируса Pfizer

Було оголошено, що китайська фармацевтична компанія Fosun Pharma купить вакцину від Covid-19, вироблену BioNTech / Pfizer. BioNTech повідомила, що вони підписали угоду з китайською фармацевтичною компанією на поставку 100 мільйонів доз в Китай. У березні Fosun Pharma і BioNTech оголосили, що вони будуть співпрацювати для розробки, клінічних випробувань та просування вакцини Biontech.

Заявлено, що узгоджені 100 мільйонів доз вакцини будуть вироблятися на підприємствах Biontech в Німеччині.

Вакцина BNT162 на основі РНК BioNTech отримала схвалення органів охорони здоров'я США і Великобританії. Британія почала використовувати вакцину минулого тижня, а США — на цьому тижні.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує носити маску під час різдвяних зустрічей і святкування кінця року в Європі, заявила організація в середу, 16 грудня, попередивши про високий ризик відновлення епідемії на початку 2021 року.

Раніше "Коментарі" писали, як перевірити, коли ви отримаєте вакцину від коронавірусу. Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) використовує деякі критерії для встановлення "пріоритету вакцинації" серед населення, згідно з планом вакцинації проти COVID-19. Чим більше відповідей "так", тим вище ймовірність бути вакцинованим проти коронавірусу раніше за інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини