Головна Новини Світ Китай Китайський посланець приїхав у Москву і провів переговори про Україну: про що домовилися з Кремлем
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський посланець приїхав у Москву і провів переговори про Україну: про що домовилися з Кремлем

Лі Хуей зустрівся з заступником глави МЗС Росії Михайлом Галузіним

3 березня 2024, 16:55
Поділіться публікацією:

До Москви приїхав спеціальний представник Китаю Лі Ху. У Кремлі він зустрівся  з заступником міністра закордонних справ РФ. Про це повідомляють Reuters та китайські ЗМІ

Китайський посланець приїхав у Москву і провів переговори про Україну: про що домовилися з Кремлем

Лі Хуей (фото з відкритих джерел)

У повідомленнях йдеться, що дипломат приїхав у Москву, 2 березня, та  зустрівся з заступником глави МЗС Росії Михайлом Галузіним. За повідомленням російського МЗС, сторони обмінялися думками щодо "української кризи".

"Констатовано, що будь-яке обговорення політико-дипломатичного врегулювання неможливе без участі Росії та врахування її інтересів у сфері безпеки", — йдеться у МЗС РФ.

Окрім цього, у головному дипломатичному відомстві Росії заявили, що "ультимативні вимоги" до Москви та "діалогові формати", які пропонують Україна і країни Заходу, "тільки шкодять перспективам врегулювання і не можуть служити його основою".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Орбан назвав єдиний шанс на мир для України. Повернення колишнього президента США Дональда Трампа буде єдиним серйозним шансом на мир в Україні, заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. В іншому випадку Орбан вважає, що війна в Україні буде довготривалою.

Віктор Орбан під час відвідин Туреччини взяв участь в Анатолійському дипломатичному форумі, де висловив свої думки щодо війни в Україні. Угорський лідер заявив, що повернення Трампа на посаду президента США допоможе завершити війну в Україні.

Прем’єр-міністр Угорщини також заявив, що війни в Україні могло б не статись, у випадку, якби Дональд Трамп й надалі обіймав посаду президента США. У своєму виступі Орбан висловив "глибоку повагу" Трампу та розповів, що полетить у США для зустрічі з колишнім американським президентом наступного тижня. Натомість Дональд Трамп під час своїх виступів перед прихильниками Республіканської партії неодноразово хвалив Орбана.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини