Головна Новини Світ Китай Коронавірус в світі: китайська влада закрила ціле місто на карантин через спалах захворювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в світі: китайська влада закрила ціле місто на карантин через спалах захворювання

За фактом виявлення хворих розпочато розслідування

23 листопада 2020, 20:14
Поділіться публікацією:

Китайська влада оголосила жорсткий карантин в місті Маньчжурія, який знаходиться на північному сході країни. Як передають ЗМІ, таке рішення було прийнято після того, як в населеному пункті населенням в 250 тисяч осіб під час планової перевірки у двох співробітників підприємства була діагностована коронавірусна хвороба.

Коронавірус в світі: китайська влада закрила ціле місто на карантин через спалах захворювання

На цей момент практично все місто знаходиться на самоізоляції — під суворою забороною всі масові заходи та перебування великої кількості людей в одному місці. Не працюють школи, садочки, інші навчальні заклади. Заборонено вихід з дому без потреби. За фактом виявлення хворих розпочато розслідування.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що початок вакцинації від коронавірусної хвороби в Україні можна очікувати не раніше кінця весни-початку літа майбутнього року. Саме в цей час даний препарат в рамках міжнародної програми COVAX з'явиться в нашій країні та забезпечить п'яту частину українців — всього МОЗ згідно з програмою отримає 8 млн доз на дворазове введення препарату 4 млн українцям. Перша партія препарату, яка прибуде в Україну, складе 1,8 млн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини