Головна Новини Світ Китай Помічника глави Китаю на саміті БРІКС скрутила охорона (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Помічника глави Китаю на саміті БРІКС скрутила охорона (ВІДЕО)

Помічника Сі Цзіньпіна буквально скрутила охорона

23 серпня 2023, 18:20
Поділіться публікацією:

Помічника глави Китаю на саміті БРІКС скрутила охорона (ВІДЕО)

Сі Цзіньпінь (фото з відкритих джерел)

На саміті БРІКС, що нині триває у ПАР, відбувся конфуз із китайською делегацією. Окрему її частину охоронці "пов'язали".

Відповідне відео поширюється у Мережі

На опублікованих кадрах видно, що помічника Сі Цзіньпіна скрутили та затримали прямо за спиною у лідера Китаю Чоловік йшов за главою КНР, але чомусь відстав та почав бігти, щоб наздогнати шефа, але у справу втрутилася африканська охорона заходу. Охоронець скрутив представника делегації, а потім африканці зачинили двері від камер та очей присутніх.

Зазначимо, що це вже не перший конфуз, що стався на саміті БРІКС цього року. До слова, вчора Мережа добряче реготала з глави МЗС Росії Сергія Лаврова, який вирішив потанцювати на офіційній зустрічі. Потім дивна історія сталася російським президентом Путіним, який заговорив перед учасниками не своїм голосом через відеозв'язок.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що представника Росії зустріли з протестами на саміті БРІКС. У Південній Африці 22 серпня починається саміт лідерів країн БРІКС. Замість Путіна російську делегацію очолює керівник МЗС РФ Сергій Лавров. Однак жителі ПАР зустріли російського політика з протестами та антивоєнними закликами.

 Місцеві активісти та жителі зібрались, щоб продемонструвати свою незгоду з діяльністю Росії та її агресивних дій щодо України. Активісти вийшли з українською символікою та з написами "Їдь додому Лавров", "Ні путінському імперіалізму", "Поверніть дітей" та інші. Протестувальники також закликали припинити придушення антивоєнних протестів у Росії та громадянську війну в Ефіопії.

Щорічний саміт БРІКС – це зустріч країн, що розвивається до яких входять Бразилія, Китай, Росія, Південна Африка та Індія. Цього року саміт відбувається у Йоганнесбурзі в ПАР.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини