Головна Новини Світ Китай Посилили обмеження: в Китаї знову фіксують спалах коронавірусу в кількох регіонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Посилили обмеження: в Китаї знову фіксують спалах коронавірусу в кількох регіонах

В країні вакциновано більше 75% населення

26 жовтня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Протягом останнього тижня в Китаї зафіксували новий спалах коронавірусу серед населення. Понад 100 нових випадків реєструють медичні працівники в 11 провінціях та столиці. За словами представника Національної комісії охорони здоров'я Китаю Мі Фена, медики побоюються, що спалах пошириться та буде більше інфікованих, тому вводяться нові посилені обмеження. Про це повідомляє РБК-Україна.

Посилили обмеження: в Китаї знову фіксують спалах коронавірусу в кількох регіонах

У Китаї знову реєструють спалах, фото Сіньхуа

Ситуація із захворюваністю різко погіршилася з 17 жовтня через розширення географії спалахів хвороби, хоча 75% китайців вже отримали дві дози вакцини. Відомо, що хвороба поширювалася від туристів, що мандрували країною. У літніх китайців, які подорожували по країні, була повна вакцинація, однак у них тести показали коронавірус.

Спалах коронавірусної хвороби зафіксовано в кількох регіонах та містах, серед яких Внутрішня Монголія, Ганьсу, Нінся, Гуйчжоу, Ланьчжоу та
Пекін. Наразі заборонені туристичні поїздки для китайців, вони зможуть їздити в інші регіони лише якщо матимуть негативний тест на коронавірус.

В місцях спалаху жителі зобов'язані перебувати на самоізоляції й не виходити з будинків. В деяких регіонах зупинено роботу міжміського та міського транспорту. Туристів, що прибули в заражені регіони обстежуватимуть, вони мають перебувати на самоізоляції.

Як повідомляв портал "Коментарі", Ляшко розповів, чому медиків не поставили перед фактом обов'язкової вакцинації. Ризик, що медики масово відмовлятимуться виходити на роботу, протестуючи проти вакцинації проти коронавірусу спонукав МОЗ не включати професію медичних працівників до переліку професій, які підлягають обов'язковій вакцинації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини