Головна Новини Світ Китай Путін у Китаї дивно поводився та помітно нервував
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін у Китаї дивно поводився та помітно нервував

Путін помітно хвилювався, коли вітався з китайським лідером та позував для спільного фото.

17 жовтня 2023, 17:25 comments6319
Поділіться публікацією:

17 жовтня Путіна приїхав до Будинку народних зборів у Пекіні. Там проходить форум "Один пояс – один шлях". на опублікованих кадрах видно, що глава Кремль помітно нервувався та навіть кульгав. Відповідне відео поширюють китайські медіа та російські засоби масової пропаганди.

 Путін у Китаї дивно поводився та помітно нервував

Президент Росії Володимир Путін і лідер Китаю Сі Цзіньпін (фото з відкритих джерел)

На опублікованих кадрах видно, що Путін приїхав до Будинку народних зборів, де Сі Цзіньпін разом із дружиною Пен Ліюань зустрічали гостей.

Російські пропагандисти повідомили, що нібито Путін перед цим зустрівся із лідером КНР.

На відео видно, як Путін виходить з машини, тисне руку китайському представнику, який його зустрічає, та усміхається. Потім він раптово насупився та пішов до входу у приміщення. Але було видно, що Путін помітно кульгав на праву ногу та нервово поправляв піджак.  

На ще одному відео видно, як Сі з дружиною вітаються з Путіним за руку.  В цей час російський момент помітно нервує. Його  вираз обличчя постійно та швидко змінювався. Помітно, що Путін навіть пальці кілька разів стискав в кулаки.

Окрім цього, Путін був напруженим, коли лідери держав зібралися разом для спільного фото. Представники усіх делегацій та глава Китаю були розслаблені та спокійно виглядали. І тільки російський президент стискав губи і кулаки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, до чого може призвести візит Путіна до КНРРосійський диктатор Володимир Путін прибув до Китайської Народної Республіки (КНР), де візьме участь у форумі "Один пояс – один шлях". Раніше Путін розсипався у похвалах китайському лідеру Сі Цзіньпіну, а також заявив, що США нібито намагаються втягнути Європу в протистояння з Китаєм. Тим часом у РФ офіційно визнали, що отримують від КНР безпілотники. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини