Головна Новини Світ Китай Сі Цзіньпін запропонував Байдену угоду, в якій фігурує Україна, – російський опозиціонер
commentss НОВИНИ Всі новини

Сі Цзіньпін запропонував Байдену угоду, в якій фігурує Україна, – російський опозиціонер

Лідер КНР Сі Цзіньпін пропонує президенту США Байдену угоду – ми здаємо Путіна, ви здаєте Тайвань, упевнений російський опозиціонер Гарі Каспаров

1 листопада 2022, 10:10 comments2602
Поділіться публікацією:

Лідер Китаю Сі Цзіньпін, який отримав абсолютну владу, якої не було з часів Мао Цзедуна, вже прямим текстом надсилає Вашингтону пропозицію про те, щоб США перестали перешкоджати окупації Пекіном Тайваню. Якщо так станеться, у відповідь КНР "здасть" Путіна. Якщо говорити ще простіше, то Сі Цзіньпін міг запропонувати такий алгоритм: ми здаємо Путіна, ви здаєте Тайвань. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі програмі "Орестократія" розповів російський опозиціонер і 13-й чемпіон світу з шахів Гарі Каспаров.

Сі Цзіньпін запропонував Байдену угоду, в якій фігурує Україна, – російський опозиціонер

Сі Цзіньпін та Байден. Фото: із відкритих джерел

Опозиціонер вважає, що Китай при Сі Цзіньпіні ніколи не приховував агресивного курсу на окупацію Тайваню. Публічно Пекін називає це возз'єднанням китайських земель, але насправді це справжнісінька окупація. Швидше за все, Джо Байден таку пропозицію угоди відкине, бо тема Тайваню дуже болісна для США.

Каспаров також зазначив, що Захід досі не може дійти спільного знаменника – чи потрібна швидка перемога Росії. Західні еліти досі не знають, що робити з переможеною Росією, вони не можуть собі поки уявити, що буде, коли український прапор повернеться до Севастополя, що буде, коли розлючена російська армія повернеться назад до Росії і майже напевно розпочнуться відцентрові процеси в самій. Росії. У США розуміють, що поразка Росії – це майже 100% посилення Китаю. Пекін може зважитися на окупацію російських земель Далекому Сході й у Східної Сибіру. Американці до цього не готові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ООН вирішили не звертати увагу на вихід Росії із зернової угоди.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент РФ Путін заявив про помсту Україні за обстріл Севастополем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини