Головна Новини Світ Китай Стали відомі подробиці таємних преговорів про постачання літаків для України між США та Китаєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі подробиці таємних преговорів про постачання літаків для України між США та Китаєм

Китай тисне на військових РФ, аби ті не застосовували зброю, а США не відправляє Україні стратегічну зброю. Такі домовленості уклали обидві країни.

25 листопада 2022, 14:15 comments1636
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На початку повномасштабного вторгнення Польща планувала передати Україні літаки МіГ-29, що було схвалено США. Наступного дня, американці змінили свою думку та заборонили поставки винищувачів до України. Портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Spectator повідомляє, що це було рішення Китаю.

Стали відомі подробиці таємних преговорів про постачання літаків для України між США та Китаєм

Переговори між США та Китаєм. Фото: з відкритих джерел

На думку китайських генералів відправка МіГ-29 до України могла призвести до ескалації військових дій, тому вони звернулись до США, аби запобігти цьому. США погодилось зупинити постачання винищувачів з Польщі до України, а натомість отримали пропозицію від Китаю.

Китайські генерали пообіцяли Байдену зупинити ядерну загрозу Путіна. Китай направив свої зусилля на російських генералів, з яким мав добрі зв’язки. З їх допомогою вони переконували політичне керівництво Росії не застосовувати ядерну зброю, або саботувати виконання наказу.

Видання Spectator з посиланням на свої джерела повідомляє, що Китай та США мають непублічні контакти. Під час неофіційних зустрічей обидві держави та НАТО розглядають війну в Україні. Наразі між сторонами є домовленість, що Україна не отримує від Заходу стратегічної зброї, а Китай і далі чинить тиск на Росію, щоб унеможливити використання ядерної зброї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Заходу закінчується зброя для України. Союзники шукають нові можливості для купівлі зброї та посилюють свої виробничі потужності.

Також "Коментарі" писали про те, що може зупинити війну в Україні. Американський полковник вважає, що таким фактором може бути випадковий інцидент, який загально відомий як "чорний лебідь".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини