Головна Новини Світ Китай У Китаї новий спалах COVID-19: причиною стало відкриття продовольчих ринків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї новий спалах COVID-19: причиною стало відкриття продовольчих ринків

За минулу добу в Китаї виявлено 57 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19

14 червня 2020, 19:11 comments2278
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Китаї виявлені 57 нових активних випадків зараження коронавірусом (38 всередині країни, 19 ввезених з-за кордону), а також 9 безсимптомних носіїв. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на Держкомітет охорони здоров'я в Пекіні.

У Китаї новий спалах COVID-19: причиною стало відкриття продовольчих ринків

Так, 14 червня Національна комісія охорони здоров'я зареєструвала 57 нових випадків COVID-19, 36 з них пов'язані зі спалахом на оптовому ринку продовольства в Пекіні.

Ринок був закритий 13 червня, а в 11 сусідніх житлових кварталах введений жорсткий карантин. Це перші нові підтверджені випадки в столиці Китаю за більш ніж 50 днів.

Китай не зараховує до загальної статистики випадки безсимптомного перебігу хвороби.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євросоюз готовий відкрити кордони для в'їзду українців після карантину. Серед критеріїв потрапляння в список схвалення Європейського союзу буде кількість хворих коронавірусом на 100 тисяч населення, а також динаміка поширення пандемії Covid-19 і реакція країни на боротьбу з хворобою. Серед іншого, системи тестування та моніторингу, звітність, лікування та відстеження контактів хворих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини