Головна Новини Світ Китай У Китаї пасажирський автобус потрапив в серйозне ДТП: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї пасажирський автобус потрапив в серйозне ДТП: є загиблі

Водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу

23 липня 2021, 14:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Китаї стався серйозний ДТП за участю пасажирського автобуса. Про це повідомляє видання Xinhua.

У Китаї пасажирський автобус потрапив в серйозне ДТП: є загиблі

У Китаї вантажівка зіткнулася з автобусом. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався вчора ввечері, 22 липня, на автомагістралі поблизу міста Шеняьн, що є адміністративним центром провінції Ляонін. Повідомляється, що водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з пасажирським автобусом. В результаті події четверо осіб загинуло на місці та ще стільки ж померло під час надання їм медичної допомоги.

На місце інциденту прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Постраждалі були госпіталізовані до найближчого медичного закладу і на цей момент їх життю нічого не загрожує. Кількість постраждалих не повідомляється.

На цей момент правоохоронці встановлюють причини події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Іспанії водій легковика протаранив терасу одного із закладів на популярному курорті Коста-дель-Соль. Відомо, що на момент аварії біля закладу перебували відпочивальників. Повідомляється про те, що щонайменше дев'ять людей постраждали в результаті ДТП. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, які затримали водія. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що на північному сході Пакистану пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою. В результаті аварії загинули кілька десятків людей і ще стільки ж отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. На місце події прибули медики та рятувальники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини