Головна Новини Світ Китай У Китаї стратили чоловіка та його коханку: викинули двох дітей з 15 поверху
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї стратили чоловіка та його коханку: викинули двох дітей з 15 поверху

Пара, яка викинула двох дітей з вікна багатоповерхового будинку була засуджена до смертної кари у Китаї. Тепер вирок за вбивство дітей було виконано.

4 лютого 2024, 15:15 comments2306
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Китаї стратили пару за вбивство двох малолітніх дітей чоловіка від попереднього шлюбу. Чоловік з жінкою викинули їх з 15-го поверху житлового будинку. Причиною таких дій стало те, що коханка вважала, що діти чоловіка становлять перешкоду для її нової сім’ї. 

У Китаї стратили чоловіка та його коханку: викинули двох дітей з 15 поверху

У Китаї стратили пару, яка викинула двох дітей з 15-го поверху. Фото з відкритих джерел

Чоловік Чжан Бо та його дівчина Є Ченчен були засуджені до смертної кари у Китаї у 2021 році, але страта відбулась у кінці січня цього року через тривалий апеляційний процес, який визнав пару винною. 

Вищий народний суд Китаю залишив у силі початкове рішення та заявив, що вироки, винесені Чжану та Є, були відповідними. У постанові було сказано, що пара причетна до вбивства та є головними винуватцями злочину. Суд визнав їх мотив "підлим", а засоби — "жорстокими", що передбачають суворі наслідки відповідно до закону, тобто смертельну кару.

Попри те, що невідомо, яким саме методом стратили пару, однак найпоширенішим засобом смертної кари у Китаї є ін’єкція.

Чжан Бо почав стосунки з Є Ченчен, але не розповів коханці про дружину та дітей. Після того, як він у лютому 2020 року розлучився та покинув дружину, Є закликала Чжана убити його дітей. Коханка пояснювала, що вони є "перешкодою" для одруження та стануть "тягарем для їхнього майбутнього життя".

У суді стало відомо, що смерть 2-річної дівчинки та 1-річного хлопчика коханка допомогла інсценувати, як "випадкове" падіння. А чоловік стверджував, що він спав і прокинувся лише після падіння дітей з 15 поверху та криків від сусідів.

Злочин Чжан і Є сколихнув Китай через "холоднокровний" навмисний підхід, а також вік жертв. В день їхньої страти ця тема стала найпопулярнішою у китайській соцмережі Weibo та набрала 200 млн переглядів. Більшість китайців схвально реагували на страту чоловіка та його коханки зазначивши, що "сьогодні справді гарний день" та тим, що "покарання відповідає злочину".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік відрізав голову батьку, а потім показував її на Youtube.

Також "Коментарі" писали про жінку в Японії, яка влаштувала різанину у поїзді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини