Головна Новини Світ Китай У Китаї відреагували на ракетний удар Росії по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї відреагували на ракетний удар Росії по Україні

З'явилась реакція Китаю на російський масовий ракетний удар по Україні 2 січня.

3 січня 2024, 16:42 comments15310
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Китай відреагував на удари російських ракет по житлових будинках та інших цивільних об’єктах в Україні. У дипломатичному відомстві закликали "відповідні сторони" проявляти стриманість та уникати ударів по цивільній інфраструктурі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Укрінформ".

У Китаї відреагували на ракетний удар Росії по Україні

Очільник МЗС Китаю Ван Ї. Фото з відкритих джерел

В офісі речника МЗС КНР відреагували на запит українських журналістів щодо російської ракетної атаки по Україні та вкотре уникнули засудження Росії.

"Позиція Китаю в питанні "української кризи" є послідовною і чіткою. Ми продовжуємо закликати відповідні сторони проявляти максимальну стриманість, уникати нападів на цивільні об’єкти та захищати безпеку цивільних", — відповіли у МЗС Китаю.

Китай закликав, що Україна та Росія має йти на діалог та вирішити питання переговорами. Попри це Китай уникає позначень, що Росія є агресором у війні проти України. Крім того в КНР війну в Україні продовжують називати "кризою".

"Ми сподіваємося, що всі сторони візьмуть на себе зобов’язання стосовно політичного врегулювання кризи, якнайшвидшого припинення війни та спільного сприяння полегшенню ситуації", — зазначили у дипломатичному відомстві КНР.

Офіційні особи Китаю й надалі уникають засуджень агресії РФ та порушень міжнародних прав, що засвідченні у постійних ударах Росії по цивільних об’єктах та загибелі мирних мешканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посол Великої Британії та США відреагували на чергову масштабну атаку Росії по Україні та засудили агресію РФ.

Також "Коментарі" писали, що Путін хоче домовлятися із Заходом, щоб переконати останніх зрадити Україну та почати мирні переговори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ю

5 січня 2024, 09:35

Брат, ты свой дешевый высер прибереги для кухонных поседелок.... Неудачник!

п**да украине,героям п**да

4 січня 2024, 05:57

Урум-скот,ты уже показал всему миру кто есть хохол))Твоя писанина на сто прцентов определяет тебя.

УРУМ

3 січня 2024, 21:50

Брат, Ты не брат, да и не человек ты. Ты просто тупиковая ветвь, прямоходящих скотов и убийц, заселившая болота московии. Вы, садисты и мародеры, этим занимаетесь пару сотен лет и вам не понять принципов гуманизма. Ваши принципы это убивать всех, на кого покажет хозяин. Вы скоты и плодите себе подобных скотов, вас сразу определяют за границами вашей скотской страны.

Іванович

3 січня 2024, 21:08

У КНР своя "Украина" - Тайвань. Ждут только удобного момента для вторжения.

Брат

3 січня 2024, 19:20

Что капризные укродетки,опять не по-вашему вышло?! А вы поплачьте-устройте Бучу-2, только хоть убитых елочкой вдоль дороги не выкладывайте,и белые повязки у убитых не забудьте снять,а то ложь расчитана на тупых.А можете башкой об землю побиться,типа вот я умру,сто вы-Запад без меня делать будете?!


Новини