Головна Новини Світ Китай У Китаї за 10 секунд підірвали 760-метровий міст (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї за 10 секунд підірвали 760-метровий міст (ВІДЕО)

Міст підірвали через закінчення терміну експлуатації

27 грудня 2020, 16:15 comments1108
Поділіться публікацією:








У провінції Хуань, розташованої на півдні Китаю, підірвали міст, довжина якого складала 760-метрів. І це був не теракт, а запобіжний захід, адже цей міст уже не можна експлуатувати.

У Китаї за 10 секунд підірвали 760-метровий міст (ВІДЕО)

в Китаї підірвали міст / скріншот з відео

Відомо, що подія відбулася в місті Чанша, вибухотехніки підірвали міст, у якого закінчився термін експлуатації й від будівлі буквально за 10 секунд нічого не залишилося. За цим видовищем спостерігали сотні туристів і місцевих жителів. Масштабне відео вибуху також з'явилося в мережі та вже зібрало понад 3 тисячі переглядів.

Повідомляється, що поруч з місцем, де був підірваний міст, вже побудували новий і він нещодавно був введений в експлуатацію.

Варто відзначити, що два роки тому в китайській провінції Цзянси через критичний стан був підірваний міст, довжиною 1577 метра. Цей міст був підірваний за допомогою контрольованого вибуху, на нього витратили кілька тонн вибухівки.

Нагадаємо, в місті Гамборо, розташованому на північному сході Нігерії в штаті Борно, на мосту стався вибух саморобної вибухівки, в результаті якого загинуло 30 осіб. Повідомлялося, що в цьому місті діє регіональне відділення "Ісламської держави", відоме як ISWAP. Але жодна терористична організація не взяла відповідальність за вибух, що відбувся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Могадішо, який є столицею і головним портом Сомалі, вибухнув автомобіль, наповнений вибухівкою. В результаті теракту загинуло близько 100 осіб, більшість з них — мирні жителі. Але на той момент, жодна терористична організація не взяла на себе відповідальність за вибух.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини