Головна Новини Світ Китай У Китаї запровадили обмеження на будівництво хмарочосів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї запровадили обмеження на будівництво хмарочосів

Будівництво контролюватиме влада

27 жовтня 2021, 19:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Китай запровадив обмеження на будівництво хмарочосів. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Китаї запровадили обмеження на будівництво хмарочосів

Обмеження на будівництво хмарочосів. Фото: EPA/UPG

Як стало відомо, тепер у КНР заборонено будувати нові будинки висотою понад 250 метрів у містах із населенням менше трьох мільйонів людей. Будівництво висотних будівель, що перевищують висоту в 150 метрів, має строго контролюватись місцевою владою.

У великих населених пунктах із населенням понад три мільйони людей заборонено зводити будівлі понад 500 метрів, а будівництво будинків понад 250 метрів також контролюватиметься владою.

Крім того, забороняється зводити хмарочоси поблизу об'єктів культурної спадщини, в районах з інтенсивним рухом, а також історичних кварталах.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що капіталізація американської компанії Tesla вже перевищила трильйон доларів. Повідомляється, що вартість акцій виробника електромобілів почала стрімко збільшуватись після публікації відмінного фінансового звіту. Їхня ціна вже перевищила тисячу доларів за одиницю. Знаменитий виробник електромобілів став шостою компанією, акції якої торгуються на ринку за такою ціною.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Китай вивів на орбіту Землі супутник-прибиральник. Його запуск успішно відбувся минулими вихідними. Для цього було використано космічна ракета під назвою Long March-3B. Апарат буде використаний для тестування та перевірки технологій, які зможуть запобігати утворенню космічного сміття у космічному просторі біля нашої планети. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини