Головна Новини Світ Китай У Китаї землетрусу: постраждало багато людей, є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї землетрусу: постраждало багато людей, є загиблі

За півтори години з інтервалом в декілька хвилин сталося понад 20 підземних поштовхів магнітудою від 2,8 до 6,4

22 травня 2021, 06:30
Поділіться публікацією:

У Китаї в результаті землетрусів в провінціях Юньнань і Цинхай загинули три людини, а ще майже три десятки — постраждали. Про це повідомляє People's Daily.

У Китаї землетрусу: постраждало багато людей, є загиблі

Землетрус. Фото: Twitter

Відзначається, що землетрус магнітудою 6,4 в Янбі-Ійском автономному повіті і в окрузі Йонпінг в південно-західній китайській провінції Юньнань стався о 20:56 за місцевим часом.

За півтори години з інтервалом в декілька хвилин сталося понад 20 підземних поштовхів магнітудою від 2,8 до 6,4. Осередок землетрусу залягав на глибині від 8 до 10 км. 27 жителів — постраждали. Відомо, що три людини отримали серйозні поранення, тоді як інші відбулися легкими травмами. Ще один землетрус магнітудою 7,4 зафіксували в окрузі Мадей, що в провінції Цинхай.

Як повідомляли раніше землетрус магнітудою 5,9 бала стався в суботу, 10 квітня, біля берегів індонезійського острова Ява, в результаті чого загинули семеро людей, двоє отримали серйозні поранення. Також були пошкоджені сотні будівель в декількох містах, повідомляє агентство по пом'якшенню наслідків стихійних лих країни BNPB.

Землетрус, який стався о 2 годині дня за місцевим часом, відчувалося по всій Східній Яві, де проживає 40,7 млн осіб, і довколишніх провінціях, включаючи курортний острів Балі, повідомляють індонезійські ЗМІ. Десять людей отримали легкі поранення, в той час, як невстановлене число людей в декількох селах було переміщено в евакуаційні центри, оскільки деякі будинки були зруйновані. За даними агентства, було пошкоджено понад 300 будинків і десятки інших будівель, включаючи школи, лікарні, урядові установи і місця відправлення культу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини