Головна Новини Світ Китай В Китаї чоловік скинув своїх дітей з балкону: як його покарають
commentss НОВИНИ Всі новини

В Китаї чоловік скинув своїх дітей з балкону: як його покарають

У Чунцині сталася трагедія: молодик вбив двох дітей від першого шлюбу

31 грудня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Китайський суд засудив до смертної кари чоловіка, якого визнано винними у загибелі двох малолітніх дітей. Про це повідомляє polsatnews.

В Китаї чоловік скинув своїх дітей з балкону: як його покарають

Китаєць убив дітей від першого шлюбу, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що 27-річний чоловік мав дітей від першого шлюбу — хлопчика і дівчинку віком від одного року до двох. Чоловік познайомився з новою коханою, коли ще був одружений з матір'ю двох дітей.

Після розлучення суд розділив опіку над ними: дівчинку віддали матері, а сина — батькові. Нова партнерка чоловіка почала говорити, що чужих дітей не виховуватиме й тиснула на коханого, що той позбувся дітей.

У день трагедії чоловік попросив колишню дружину довірити йому на цей день доньку. Коли діти були разом, йому подзвонила кохана й під час відеодзвінка порізала собі зап’ястя. Вимогою було — позбутися дітей від колишньої.

Тоді молодик вирішив викинути дітей із висоти п’ятнадцятого поверху. Трагедія сталася в Чунцині. Дворічна дівчинка загинула на місці. Невдовзі від отриманих травм помер однорічний син чоловіка.

За словами слідчих, чоловік імітував відчай. З камер відеоспостереження видно, як він вибіг на вулицю, побачивши дітей плакав та бився головою об стіну. Підозрюваний говорив, що спав, а прокинувся, коли почув крики розпачу свідків події. Однак стороні обвинувачення вдалося довести, що підсудний розігрував навмисно сцени розпачу. Тому суд Чунціна засудив батька дітей до страти.

Як повідомляв портал "Коментарі", бізнес-менеджера сім'ї Кардаш'ян знайшли мертвою у багажнику авто. У матеріалі наголошується, що жінці завдали ножових поранень і в результаті отриманих травм постраждала померла. У вбивстві бізнес-менеджера підозрюють її 49-річного бойфренда Джейсона Баркера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини