Головна Новини Світ ЄС Австрія запровадила суворі обмеження для нещеплених: що під забороною
commentss НОВИНИ Всі новини

Австрія запровадила суворі обмеження для нещеплених: що під забороною

Діятиме чотиритижневий перехідний період, протягом якого одна вакцинація нададуть доступ до місць, доступ до яких нещепленим буде заборонено.

6 листопада 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Влада Австрії прийняла рішення запровадити суворі заборони для тих, хто досі не вакцинований проти коронавірусу. Тепер навіть одна доза вакцини проти COVID-19 не може надавати право на відвідування кафе, ресторанів та салонів краси. Таке право може бути лише у тих, хто пройшов повний курс вакцинації. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише France 24.

Австрія запровадила суворі обмеження для нещеплених: що під забороною

Австрія посилює карантин. Фото з відкритих джерел

Крім того, нещепленим громадянам Австрії суворо заборонено поселятися в готелях та відвідувати їх, беручи участь у заходах. Також не можна відвідувати збори, кількість людей на яких перевищує 25 осіб. Нові правила починають діяти з понеділка.

При цьому влада Австрії робить поблажку для тих, хто з якихось причин не встиг зробити другу дозу вакцини. Для отримання повного курсу вакцинації буде відведено 4 тижні. У цей чотиритижневий перехідний період австрійці, які отримали один укол, зможуть жити повсякденним життям. Ну, а для тих, хто не має жодної дози вакцини, суворі заходи почнуть діяти з понеділка.

Передувало посиленню обмежень рішення офіційного Відня посилити боротьбу з пандемією запровадженням суворих обмежень. Причина такого рішення полягає в тому, що в Австрії знову почали фіксувати стрімке зростання заражень коронавірусом. Показники одні із найвищих за весь час пандемії, тому влада вирішила знову посилювати карантинні заходи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні набули чинності нові правила пасажирських перевезень через посилення карантину. Стало відомо, кого покарають за порушення правил перевезень та які будуть штрафи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини