Головна Новини Світ ЄС Австрійця вкусив величезний пітон, який несподівано виліз з унітаза
commentss НОВИНИ Всі новини

Австрійця вкусив величезний пітон, який несподівано виліз з унітаза

Сама по собі рептилія є декоративною

8 липня 2021, 04:04
Поділіться публікацією:

Житель Австрії вкусив величезний пітон, коли той сидів на унітазі. Рептилія завдовжки 1,6 метра втекла з квартири сусіда і заповзла в каналізацію. Як пише 9News, пітон утік від сусіда, який живе через дорогу. Домашній плазун спустився в каналізаційну трубу і поповз геть.

Австрійця вкусив величезний пітон, який несподівано виліз з унітаза

Пітон (фото з відкритих джерел)

За розповіддю самого потерпілого, він, як завжди, піднявся о 6:00 ранку і відправився в туалет. Під час сидіння на унітазі він відчув колючий укус в області геніталій. Заглянувши вниз, побачив сітчастого пітона-альбіноса.

Сама по собі рептилія   декоративноюа і не становить небезпеки для людини, але поліція закликала 26-річного власника змії все ж уважніше ставитися до домашнього улюбленця.

Австрійця вкусив величезний пітон, який несподівано виліз з унітаза - фото 2

Нагадаємо, в Харкові таксист перевозив дивного пасажира. Йому довірили таємну доставку пітона, про що сам водій не знав, повідомляє один з місцевих паблік. За словами таксиста, він був на робочій зміні, і отримав замовлення на кур'єрську доставку. Відправник передав йому спортивну сумку і повідомив, що необхідно за вказаною адресою доставити тістечка. З новоспеченим кур'єром розплатилися, і він відправився за маршрутом.

Раптом з сумки з тістечками несподівано з'явилася зміїна голова, а потім  виліз весь пітон і перемістився на пасажирське сидіння поруч з водієм. "Сказали, що тістечка потрібно передати. Ну, ок, поїхав, тільки потім ця тварюка почала вилазити з сумки. Потім вилізла повністю", — говорить переляканий водій. Чи були в сумці ще й тістечка, або тільки пітон, невідомо. Користувачі дивуються в соцмережі і критикують функцію "доставка" в місцевих таксі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини