Головна Новини Світ ЄС Бельгія дозволила авіарейси до Британії, попри "британський" COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

Бельгія дозволила авіарейси до Британії, попри "британський" COVID

З середи пасажирські перевезення з Великобританії в Бельгію знову дозволені

22 грудня 2020, 17:58
Поділіться публікацією:

З завтрашнього дня, 23 грудня, Brussels Airlines знову почне виконувати рейси між Великобританією і Брюсселем, але не для всіх мандрівників. Про це пише The Brussels Times.

Бельгія дозволила авіарейси до Британії, попри "британський" COVID

Фото: из открытых источников

З середи пасажирські перевезення з Великобританії в Бельгію знову дозволені для осіб з бельгійським громадянством, або для тих, хто живе в країні постійно. Крім того, обмежена кількість "необхідних і невідкладних поїздок" також можуть бути організовані, згідно з останнім міністерського указу, опублікованому міністром внутрішніх справ Аннеліс Верлінден.

"У цьому випадку пасажири повинні надати документ, що підтверджує одну з цих істотних причин для подорожі", — сказав виданню представник Brussels Airlines Маайке Андріс.

"Ми отримали список обґрунтованих причин від влади, і посадка на борт дозволена тільки в тому випадку, якщо одна з цих причин може бути підтверджена документально", — додав він.

Як і раніше дозволені професійні поїздки медичних працівників, пересування транспортного персоналу, поїздки дипломатів або співробітників міжнародних організацій, фізична присутність яких абсолютно необхідна (наприклад, військовослужбовців, співробітників цивільного захисту та гуманітарних організацій), а також журналістів.

Нарешті, вагомі сімейні обставини також є причиною для поїздки з Великобританії в Бельгію.

"Це стосується поїздок для возз'єднання сім'ї, візитів до законного партнера, коли вони обидва не живуть разом з професійним або особистих причин, поїздок в контексті спільного виховання дітей, а також в контексті похорону або кремації, де є свідчення спорідненості першого або другого ступеня", — сказав Андріс.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що кожен четвертий не отримає вакцину до 2022 року, як повідомляє Університет Джона Хопкінса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини