Головна Новини Світ ЄС "Дуже вражений": в ЄС здивовані можливостями України з виробництва дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дуже вражений": в ЄС здивовані можливостями України з виробництва дронів

У ЄС переконані, що Україна може стати одним зі світових лідерів у сфері виробництва безпілотників

7 лютого 2024, 21:19
Поділіться публікацією:

Україна має вражаючі потужності з виробництва високоякісних дронів у великій кількості. Це дозволить їй наприкінці війни бути на передових позиціях у сфері виробництва дронів, заявив високий представник ЄС Жозеп Боррель під час брифінгу у Києві.

"Дуже вражений": в ЄС здивовані можливостями України з виробництва дронів

Боррель відвідав українські заводи з виробництва дронів. Фото з відкритих джерел

Високий представник ЄС повідомив, що відвідував декілька українських заводів із виробництва безпілотників та був дуже вражений здатністю інженерів виробляти високоякісні дрони у великій кількості.

"Наприкінці війни Україна буде на передових позиціях. Це неймовірно. Потрібно враховувати, як Україна змогла з нічого здобути за рік такі потужності для виробництва найскладніших і найефективніших дронів", – сказав Жозеп Боррель.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський президент Джо Байден назвав Дональда Трампа головним ініціатором, який блокує затвердження Конгресом США нової макрофінансової допомоги Україні. Під час звернення до Конгресу США Байден заявив, що конгресмени досягли двопартійної домовленості щодо голосування за законопроєкт, який містить "найсправедливішу, найгуманнішу реформу міграційної системи та найжорсткіші заходи із захисту кордону", однак не можуть ухвалити його через Трампа.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що весною Росія планує розпочати новий наступ. Наразі РФ проводить операції, які є тактичною підготовкою до початку такого наступу, переконаний колишній керівник Генерального штабу Збройних сил Чехії Іржі Шедіві. За словами екс-глави Генштабу Чехії, для весняного наступу росіяни підготували 60 тисяч військових і техніку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини