Головна Новини Світ ЄС Ердоган попросив у Путіна ще один шанс на переговори з Україною: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган попросив у Путіна ще один шанс на переговори з Україною: подробиці

Ердоган провів телефонну розмову з Володимиром Путіним

29 вересня 2022, 22:57 comments1019
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган знову поговорив телефоном з президентом РФ Володимир Путіним. Глави держав ще раз обговорили відновлення переговорів між Кремлем та Україною. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на CNN Turk.

Ердоган попросив у Путіна ще один шанс на переговори з Україною: подробиці

Реджеп Таїп Ердоган (фото з відкритих джерел)

Автори матеріалу пишуть, що під час розмови Ердоган попросив в очільника Кремля дати ще один шанс мирним переговорам з Україною. Президент Туреччини наголосив, що його держава може відіграти допоміжну роль у відновленні діалогу між державами.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чи є шанс, що режим Путіна буде зметений самим же суспільством. У традиційному вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський вкотре звернувся до росіян із закликом уникати мобілізації та боротися за своє, а не лізти на нашу землю, в нашу душу і нашу культуру. Політолог, викладач Київського національного університету (КНУ) імені Тараса Шевченка, експерт з міжнародної політики Петро Олещук вважає звернення президента України до росіян – логічним та правильним. Як з погляду формулювань, так і з погляду тональності. Він упевнений, що мобілізація – жест розпачу путінського режиму, який неминуче означає його стратегічний крах та розпад. Експерт Українського інституту політики Владислав Дзівідзінський звертає увагу, що такі заяви Зеленського є системними. Жодна влада не вічна, як не вічна і жодна імперія, наголошує Владислав Дзівідзінський. Прогнозуючи, що у період від півроку до п'яти років у РФ відбудуться серйозні зміни. Владислав Дзівідзінський зазначає, що мобілізація частково протверезила російське суспільство. Воно почало боятися загинути в Україні в ім'я імперської політики Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини