Головна Новини Світ ЄС ЄС уже цього тижня планує визнати Україну членом європейської сім'ї: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС уже цього тижня планує визнати Україну членом європейської сім'ї: подробиці

Про плани ЄС повідомив журналіст

9 березня 2022, 18:21 comments1012
Поділіться публікацією:

Журналіст видання "Радіо Свобода" із Брюсселя Рікард Йозвяк заявив, що вже цього тижня Європейський Союз в проекті заяви може визнати Україну членом європейської родини. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на сторінку Рікарда Йозвяка у Twitter.

ЄС уже цього тижня планує визнати Україну членом європейської сім'ї: подробиці

Рікард Йозвяк - фото з відкритих джерел

Кореспондент "Радіо Собода" Рікард Йозвяк зазначив, що такий крок ЄС можна вважати позитивним зрушенням. 

"В останньому проекті заяви ЄС, яку лідери можуть прийняти у Версалі пізніше цього тижня, наголошується, що "Україна належить нашій європейській сім'ї". Крок уперед порівняно з попередніми проектами", — повідомив Рікард Йозвяк на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомляли раніше "Коментарі", над містом Радомишль, що в Житомирській області, українським військам вдалося знищити ракету російських окупантів. Крім того, міська рада повідомляє, що близько п’ятої ранку над Радомишлем на незначній висоті пролетів надзвукови літак, через який у багатьох будинках розбилися вікна.

Також "Коментарі" писали, що у ніч на 9 березня російські військові завдали чергового авіаудару по Житомирській області. Від вибухів постраждало кілька житлових будинків у м. Малин, а також гуртожиток та завод "Ізоват" у Житомирі. Відомо, що внаслідок авіаударів у Житомирській області загинуло 9 осіб: 4 військовослужбовці та 5 цивільних, серед них 2 немовлят та 1 неповнолітня дитина.

ЧИтайте на порталі "Коментарі": у Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дитина. Дівчинку змогли дістати з-під завалів лише через кілька днів після того, як її будинок внаслідок обстрілу зруйнувався. Дитину присипало уламками будівлі після обстрілів, і вона не могла вибратися самостійно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини