Головна Новини Світ ЄС Естонія захищається від Росії парканом
commentss НОВИНИ Всі новини

Естонія захищається від Росії парканом

На першій ділянці естонсько-російського кордону почалася установка огорожі з колючим дротом. На цей час роботи ведуться на ділянці протяжністю вісім кілометрів: там зводиться необхідна інфраструктура, в тому числі дороги для патрулювання, системи зв'язку і електропостачання.

8 грудня 2020, 00:40
Поділіться публікацією:

Естонія вирішила побудувати паркан на кордоні з Росією. Даний проект затверджувався протягом декількох леї, і в цьому році почалося будівництво паркану. Забір буде встановлений з колючим дротом.

Естонія захищається від Росії парканом

ФОТО: З відкритих джерел

Як заявив заступник генерального директора Департаменту поліції і прикордонної охорони Республіки Естонія Егерт Беличев, на цей час готовий один кілометр огорожі з дротом.

"Там є елементи, які потрібно буде додати, але огорожу як таке вже стоїть", — зазначив Беличев.

За його словами, даний паркан буде встановлено протягом 8-ми кілометрів. Буде встановлено система зв'язку, а також приміщення для патрулювання, передає ERR.ее. Згідно з проектом, паркан повинні завершити через сім років. Проект затвердили і виділили фінанси.

Відзначимо, Україна шість років тому почала будівництво "Стіни" — оборонної споруди на кордоні України з Росією, але, як заявлялося в проекті, Стіну повинні були побудувати до 2021 року. На цей час відомо, що проект продовжили до 2025 року.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в ласті Греції мають намір встановити плаваюче загородження, яке повинно перешкодити нелегалам потрапити в країну з узбережжя Туреччини. Міноборони Греції проведе тендер для приватних компаній на будівництво бар'єру. Довжина споруди становитиме 2,7 км, огорожу буде виступати з води на 50 сантиметрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини