Головна Новини Світ ЄС Єврокомісар: Нам абсолютно не потрібна російська Covid-вакцина
commentss НОВИНИ Всі новини

Єврокомісар: Нам абсолютно не потрібна російська Covid-вакцина

У ЄС пояснили свою позицію

22 березня 2021, 11:34
Поділіться публікацією:

Європейський комісар з питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретон заявив, що Євросоюзу не потрібна російська вакцина від коронавірусу "Супутник V". ЄС зможе досягти імунітету на всьому континенті до 14 липня, використовуючи наявне європейське виробництво. Про це повідомив Reuters 21 березня.

Єврокомісар: Нам абсолютно не потрібна російська Covid-вакцина

Вакцинація від коронавірусу - фото з відкритих джерел

"Нам абсолютно не потрібен "Супутник V", — заявив Бретон.

Зазначимо, що Європейську комісію раніше критикували за повільне впровадження вакцини. При цьому Бретон додав, що у Євросоюзу "явно є можливість" доставити від 300 до 350 мільйонів доз до кінця червня.

"Тому до 14 липня у нас є можливість досягти загальноконтинентального імунітету. Дози є, тепер люди повинні прийняти вакцинацію. У нас є і матеріально-технічне забезпечення", — сказав Бретон.

Нагадаємо, що глава МОЗу Максим Степанов заявив, що Covid-вакцинація в Україні перейшла до другого етапу. Наразі в листі очікування вакцинації перебувають понад 290 тисяч українців. Степанов заявив, що громадяни записуються на вакцинацію "попри інформаційну вакханалію і відверту брехню".

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Володимир Зеленський заявив, що не бачить підстав для того, щоб припиняти вакцинацію від коронавірусу в Україні, оскільки, всупереч дезінформації щодо вакцин, у країні вже зробили щеплення близько 90 тисяч осіб. На думку Зеленського, інформаційна атака, яка відбувається у світі щодо вакцини AstraZeneca, є серйозною протидією проти препарату.

Також стало відомо, у скількох українців спостерігалися побічні ефекти після вакцинації від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини