Головна Новини Світ ЄС Генасамблея ООН ухвалила нову резолюцію щодо Криму: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Генасамблея ООН ухвалила нову резолюцію щодо Криму: що це означає

Генеральна асамблея ООН підтримала проєкт резолюції з прав людини в окупованому Криму

17 листопада 2022, 06:37 comments6456
Поділіться публікацією:

В Генеральній асамблеї ООН підтримали  проєкт резолюції з прав людини в тимчасово окупованому Криму. Про це  інформує  заступник керівника Офісу президента України Андрій Сибіга  у Facebook.

Генасамблея ООН ухвалила нову резолюцію щодо Криму: що це означає

Генасамблея ООН (фото з відкритих джерел)

"Від успішного саміту Кримської платформи до посиленої кримської резолюції ГА ООН — солідарність миру з Україною щодо Криму тільки міцнішає. Як би не мріяла Росія "закрити" питання Криму, воно буде на  порядку денному, поки на півострів не повернеться український прапор", -  повідомив посадовець.

Як він стверджує,  Генеральна Асамблея  ООН, підтримуючи документ, засуджує  те, що Росія використовує  Крим, як плацдарм, проводячи повномасштабну  агресію проти України та для того, щоб  незаконно здійснити анексію Херсона та Запоріжжя.

Глава держави Володимир Зеленський  вітає прийняте рішення, що прийняли на Генеральній  асамблеї ООН.

"Вітаю схвалення ГА ООН проєкту резолюції про права людини в окупованій Росією АР Крим. Вдячний тим, хто змінив свою думку. Ця війна почалася з Криму, Кримом вона і завершиться. Наш півострів буде звільнений, як і всі українські землі", — підсумував у Twitter  український президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що депутат ЄС розкритикував Володимира Путіна. Колишній міністр оборони Польщі, а тепер депутат Європейського парламенту Радослав Сікорський розкритикував президента Росії Володимира Путіна. Політик критично висловився про російського диктатора під час інтерв’ю на одному з польських каналів. Депутат Європейського парламенту Радослав Сікорський відреагував на слова президента України. Чиновник вважає, що Зеленський бореться за свободу України і війна викликає певну психологічну мобілізацію, думати, що ворог винен у всьому.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

17 листопада 2022, 11:02

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe!! ----- https://uclck.me/termoua


Новини