Головна Новини Світ ЄС Ізраїль змінив правила в'їзду для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль змінив правила в'їзду для українців

Крім того, за 72 години до подорожі пасажиру необхідно отримати негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус

8 квітня 2021, 03:05
Поділіться публікацією:

Ізраїль змінив правила в'їзду для українців

Ізраїль (фото з відкритих джерел)

В Ізраїлі почали діяти оновлені правила для в'їзду громадян з країн з підвищеним ризиком захворюваності коронавірусів, також і для українців.

Про це йдеться на сайті посольства України в Ізраїлі.

Що тепер потрібно буде зробити українцям для того, щоб відвідати Ізраїль?

1. Подати заявку на в'їзд в ізраїльське дипломатичної або консульської установи або ж до Управління з питань народонаселення та імміграції.

2. За 72 години до подорожі отримати негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

3. По прибуттю до Ізраїлю зробити додатковий ПЛР-тест.

4. Мати при собі медичний страховий поліс, який покриває витрати в разі захворювання COVID-19.

Нагадаємо, до "червоній" зоні карантину в Україні додалися ще два регіони — Запорізька та Хмельницька області. Обмеження в них почнуть діяти з п'ятниці. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов. 

Так, сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було вирішено з 9 квітня 2021 року встановити "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу на території Запорізької та Хмельницької областей. Тому в зазначених регіонах діятимуть найсуворіші обмежувальні протиепідемічні заходи.

В Україні відновили показники регіонів по захворюваності коронавірусів. Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров'я, в 21 з 25 регіонів перевищено епідеміологічний поріг захворюваності Covid-19. У "червоній" зоні продовжують перебувати 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області. Відзначимо, що згідно з даними МОЗ, в "червону" зону потрапляють регіони, де протягом трьох днів перевищені два або більше показника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини