Головна Новини Світ ЄС Коли РФ розпочне великий наступ: у ЄС озвучили тривожний прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли РФ розпочне великий наступ: у ЄС озвучили тривожний прогноз

У Євросоюзі вважають, що цього літа Росія може розпочати масштабний наступ

14 березня 2024, 23:59
Поділіться публікацією:

Наступні місяці будуть вирішальними для України, від них буде залежати подальший розвиток подій на фронті, заявив високий представник ЄС із зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель.

Коли РФ розпочне великий наступ: у ЄС озвучили тривожний прогноз

РФ продовжує наступальні дії. Фото з відкритих джерел

Жозеп Боррель наголосив, що "багато аналітиків очікують великого російського наступу цього літа". У зв'язку з цим, наголосив він, Україна не може чекати результатів наступних президентських виборів у США.

Жозеп Боррель також заявив, що Євросоюз "повинен прискоритися", аби бути готовим до потенційної загрози з боку РФ.

"Ми повинні збільшити нашу підтримку, робити більше і швидше. Ось чому ми збільшуємо наші промислові оборонні потужності. І це також стосується США", – сказав високий представник ЄС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Офіс президента розглядає можливість формування технократичного уряду на чолі з Андрієм Єрмаком. На Банковій вважають, що створення такого уряду допоможе вивести Україну з політичної кризи, заявив директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик. Виходом із наростаючої кризи міг би стати технократичний уряд національної стійкості, вважає політолог. Однак, на його думку, Банкова не збирається створювати такий технократичний уряд, а натомість обирає прості і помилкові рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що пропагандистка Тетяна Монтян, яка після початку російського повномасштабного вторгнення втекла з Києва у Донецьк, раптом "прозріла" від поганого життя в захопленому Росією місті. Монтян чомусь висловлює своє обурення непрацюючою поштою в місті, хоча сама 10 років боролася за те, щоби Донецьк "звільнили від нормального життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини