Головна Новини Світ ЄС Коли Росія атакує ЄС: прогноз дипломата
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Росія атакує ЄС: прогноз дипломата

Росія розглядає ЄС як мішень для атаки

6 січня 2024, 18:22
Поділіться публікацією:








Російська влада готує військове вторгнення у країни Європейського Союзу, це може статися не пізніше 2025 року. Таку думку в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив український дипломат Роман Безсмертний, передає портал "Коментарі".

Коли Росія атакує ЄС: прогноз дипломата

РФ погрожує Європі. Фото з відкритих джерел

На думку дипломата, Польща усвідомлює загрозу з боку РФ, а напад можливий, коли у США влада буде переходити від Джо Байдена до новообраного президента.

"Для Польщі давно було зрозуміло, що являє собою Москва, але цей випадок з ракетою абсолютно чітко вказав на те, що Європа є мішенню. Про це писав і Bild, що взимку 2024-го, до 2025-го відбудеться напад Росії на європейські держави. Напад можливий в момент, коли після виборів в США у Вашингтоні буде перехід від одного президента до новообраного", — розповів Роман Безсмертний.

Дипломат відзначив, що, знаючи російську дипломатію та розуміючи її інструменти дії, дві російські ракетні атаки на Україну в кінці минулого та на початку цього року — це підтвердження тез, що росіяни готові атакувати європейські держави.

"Обстріли не випадково співпали з тезами, які з’явилися в західній пресі, про те, що Путін дає сигнали про якісь переговори. Це те, що іменується примусовою силою до дипломатії. Саме так це треба трактувати", — додав Роман Безсмертний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що офіційні особи Білого дому та Пентагону попередили, що США скоро не зможуть утримувати українські батареї Patriot з ракетами-перехоплювачами, вартість яких може становити 2-4 млн. доларів за штуку. Коли 4 травня була збита перша російська балістична ракета, всі були дуже здивовані, але після цього довіра до обладнання зросла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 січня 2024, 19:29

Пусте залякування - потрібне для виманювання більших грошей на утримання корумпованого юдейства. Європі треба мати свій розум. Вона вже дала втягнути себе в халепу, слухаючи маразма Байдена і брехливого Зе з жадібною обрізаною командою. Точкою неповернення може стати рейдерство грошей Росії. Або якісь обхідні маневри, щоб обійти тих, хто має іншу думку стосовно корумпованої України яка не бажає змінюватись. Головне не слухати юдейських шахраїв ласих на чуже, за всю історію вони не створювали, вони використовували інших. Витягнутий з нафталіну Безсмертний, якого народу?


Новини