Коли українські туристи зможуть вільно подорожувати Європою

Поки туристи можуть потрапити до країн ЄС тільки за нагальної потреби

Більшість українців втомилися сидіти вдома - їм хочеться нових емоцій та подорожей. Проте обмеження, проходження тесту на коронавірус, а також 14-денний карантин не дозволяють українському туристу відправитися в омріяну поїздку. Проте стало відомо умову, за якої відновиться безперешкодний перетин українцями кордонів ЄС. Про це йдеться в заяві за підсумками сьомого засідання Ради асоціації Україна-ЄС.

Європейський Союз та Україна зможуть відновити подорожі з метою туризму тільки після покращення епідеміологічної ситуації, пов'язаної з розповсюдженням коронавірусу. Це стосується як України, так і інших європейських країн.

Поки, щоб перетнути українцям кордони ЄС, потрібно мати нагальну потребу.

Раніше повідомлялося, що Єгипет звів бетонну стіну навколо популярного місця відпочинку Шарм-ель-Шейха, щоб захистити курорт на Червоному морі від нестабільної ситуації через рух ісламізму повстанців неподалік.

Так, недавно побудований 36-кілометровий бетонно-дротяний бар'єр навколо Шарм-ель-Шейха повинен допомогти убезпечити туристів. Річ у тому, що курорт розташований приблизно в 360 км на південь від північного середземноморського узбережжя Синаю, де знаходяться повстанські рухи ісламістських бойовиків. Чи безпечно відпочивати на курорті, читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в Британській королівській сім'ї сталася визначна подія, якій королева Єлизавета II безмежно рада. Що ощасливило монархиню та її внуків, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв в якому місті Європи краще жити з домашнім улюбленцем. Фахівці досліджували 20 міст на предмет комфортного життя з домашнім улюбленцем і склали рейтинг, про який можна прочитати на нашому сайті.