Головна Новини Світ ЄС Михайла Саакашвілі затримали в Грузії, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайла Саакашвілі затримали в Грузії, - ЗМІ

Сьогодні вранці Саакашвілі сказав, що вже прилетів в Батумі

2 жовтня 2021, 01:00
Поділіться публікацією:

Колишнього грузинського президента, екс-губернатор Одеської області Михайла Саакашвілі, який останнім часом проживав в Україні, затримали на території Грузії. Про це повідомив прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі, повідомляє грузинське видання Rustavi.

Михайла Саакашвілі затримали в Грузії, - ЗМІ

Михайло Саакашвілі - фото з відкритих джерел


"Михайла Саакашвілі заарештували і перевели в колонію. Наші правоохоронці провели затримання Саакашвілі на вищому рівні", — пояснив чиновник.

У виданні додали, що за Саакашвілі стежили, як тільки він покинув територію України і попрямував до Грузії.


"Були вжиті необхідні заходи, обрані наступні дату та час, щоб не було проблем при затриманні", — йдеться в повідомленні.


За словами прем'єр-міністра, в операції брали участь міністр внутрішніх справ Грузії та Служба державної безпеки. Сьогодні вранці Саакашвілі сказав, що вже прилетів в Батумі.


"Це мій Батумі. Ми всі повинні піти на вибори 2-го, проголосувати за" Національний рух ", ні в якому разі, ні за Іванішвілі, ні за Гахар, ніяких ідіотських сателітів якщо вам не подобається" Національний рух ", віддайте голос щодо чесним невеликим партіям. Тут повинен був бути мій Батумський Американський технологічний університет, знищили. Сьогодні у нас була б і вакцина, і COVID не було, і стільки людей померло б. Я так нудьгував по цим місцем. Сьогодні збулася моя мрія, і вона остаточно здійсниться, коли Грузія знову встане на ноги ", — заявив Саакашвілі.


Нагадаємо, Михайло Саакашвілі не залишав територію України. Отже, він не може зараз бути на території Грузії. Таку позицію озвучив заступник глави МВС Грузії Олександр Дарахвелидзе. Як передає видання "Коментарі", про це пише sputnik-georgia. Олександр Дарахвелидзе відповідально заявив, що Михайло Саакашвілі сьогодні не може перебувати на території Грузії. При цьому чиновник послався на співпрацю з українськими правоохоронцями. З українською стороною була відверта розмова з цього приводу. Українські правоохоронці підтвердили, що кордон України експрезидент Грузії не перетинав. У розпорядженні грузинського телеканалу "Імеді" з'явилася інформація, що останні кілька днів Саакашвілі переміщався територією України, але не для того, щоб її покинути. Він поїхав до Трускавця на розширену зустріч членів партії "Слуга народу".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

2 жовтня 2021, 04:53

Слили пендосы очередного своего холуя! И не зря Попандопуло так забздел! Не минет и его кара народная!

чистильщик

2 жовтня 2021, 02:24

давно пора уже было. как говорил Глеб Жеглов - "вор должен сидеть в тюрьме".


Новини