Головна Новини Світ ЄС Міністр економіки Німеччини каже, що план Путіна провалився
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр економіки Німеччини каже, що план Путіна провалився

За словами міністра економіки Німеччини Роберта Хабека план президента Росії по знищенню економіки європейських країн зазнав краху.

16 січня 2023, 17:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр економіки Німеччини Роберт Хабек на пресконференції у понеділок розповів, що розрахунки російського диктатора Володимира Путіна провалились. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на американське видання CNN.

Міністр економіки Німеччини каже, що план Путіна провалився

Міністр економіки Німеччини Роберт Хабек. Фото з відкритих джерел

На думку німецького політика президент Росії хотів дестабілізувати ситуацію в Європі та знищити промисловість окремих країн ЄС, насамперед Німеччини, яка має одну з найпотужніших економік на континенті.

"Це був план Путіна — спричинити крах німецької промисловості, але його план провалився", — сказав Хабек на енергетичній конференції в Берліні.

Хабек сподівається, що його країна зможе вийти з енергетичної кризи до 2024 року. Міністр економіки Німеччини вважає, що це можливо завдяки будівництву інфраструктури для імпорту газу. Роберт Хабек вважає, що такі дії призведуть до "безпечної та стабільної роботи, а поставки газу будуть за помірними цінами".

Як повідомляють німецькі регулятори газової мережі, через теплу зиму у країні запаси газу тримаються на рівні 90%. Попри те, що дефіцит газу є малоймовірним, німецький міністр вважає, що ситуація може погіршитись в будь-який момент.

"Якщо температура падає нижче нуля градусів за Цельсієм, Німеччина споживає близько одного відсотка свого газу в сховищах на день", – попередив Хабек.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Прем'єр-міністр Саксонії Міхаель Кречмер хоче відновити постачання газу з Росії.

Також "Коментарі" писали про те, скільки відсотків європейців згодні купувати російський газ після закінчення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини