Головна Новини Світ ЄС Моравецький згадав про Гітлера і присоромив Макрона за постійні дзвінки Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Моравецький згадав про Гітлера і присоромив Макрона за постійні дзвінки Путіну

Лідер Франції навіть став героєм мемів через свої регулярні телефонні дзвінки главі Кремля

4 квітня 2022, 15:44
Поділіться публікацією:

Глава уряду Польщі Матеуш Моравецкий розкритикував дії президента Франції Еммануеля Макрона, який, незважаючи на очевидні злочинні накази президента РФ Володимира Путіна, намагається з ним час від часу зідзвонюватися і вийти на якийсь діалог. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві ЗМІ, цитуючи слова Моравецького із сьогоднішнього звернення до лідерів країн ЄС.

Моравецький згадав про Гітлера і присоромив Макрона за постійні дзвінки Путіну

Путін та Макрон. Фото: з відкритих джерел

Моравецький зухвало запитав у Макрона, скільки той вів переговори з Путіним і що йому вдалося за цей час досягти? Також прем'єр-міністр Польщі поцікавився, чи вдалося президентові Франції добитися того, щоб Путін припинив ті злочини, які сьогодні він веде проти України?

Матеуш Моравецький також висловив свою особисту думку про те, що зі злочинцями немає жодного сенсу домовлятися, з ними можна лише боротися.

Моравецький провів паралель між Путіним та Гітлером, зазначивши, що у роки Другої світової війни ніхто не збирався влаштовувати переговори з Гітлером.

"Ніхто не вів переговорів із Гітлером. Ви б домовлялися з Гітлером, зі Сталіним, із Полом Потом?", – додав польський прем'єр.

Зазначимо, що президент Франції став лідером у Європі за кількістю дзвінків Путіну з початку повномасштабної військової агресії Росії проти України. Щонайменше Еммануель Макрон 8 разів телефонував до Путіна, постійно намагаючись того вомвити припинити війну та нарешті включити дипломатію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, який ризик серйозного загострення на Донбасі – чи є можливість ще евакуювати людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини