Головна Новини Світ ЄС На початку вторгнення в Україну Путін висунув вимоги Макрону та Шольцу: чого він хотів
commentss НОВИНИ Всі новини

На початку вторгнення в Україну Путін висунув вимоги Макрону та Шольцу: чого він хотів

Путін готовий був до переговорів, але зі своїми умовами

28 серпня 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

Коли йшов дев’ятий день повномасштабної війни РФ в Україні  господар кремля  Володимир Путін поставив  вимогу   президенту Франції  Макрону  і канцлеру Німеччини  Шольцу про  визнання Криму територією РФ. Про це  інформує німецьке  видання  BILD, журналісти якого мали можливість ознайомитись з  розшифровками перемовин Макрона та Шольца.  

На початку вторгнення в Україну Путін висунув вимоги Макрону та Шольцу: чого він хотів

Олаф Шольц і Еммануель Макрон (фото з відкритих джерел)

"Він просив мене про те, щоб Крим був визнаний частиною Росії. І про незалежність цих "республік". Нічого нового, якщо говорити прямо", — наголосив Шольц.

Найбільше  здивувались західні лідери, що  очільник РФ ніяк не згадував тему санкцій і не намагавсь  оскаржувати  їх.

"Що мене турбує більше, ніж переговори: він не скаржиться на всі санкції. Він навіть не згадав про санкції", — продовжив Шольц.

Як стверджує німецький канцлер, російський президент  висловив готовність  до переговорів, проте без участі  Зеленського — тільки з Шольцом та Макроном. Таку він поставив  першу умову.  В другій умові  – щоб не було припинення вогню.

"Потім Путін сказав, що українська делегація поїхала до Польщі, тому що вони хочуть поговорити з президентом США, щоб отримати від нього вказівки", — розповів  німецький лідер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що змусить Путіна піти на компроміс у війніПовідомлення ГУР Міноборони України про те, що Кремль має намір мобілізувати на війну проти України ще як мінімум 450 тисяч людей, дають привід задуматися про те, що Путін не відмовився від своїх початкових планів і готовий йти на ескалацію у війні. 

Міжнародний консультант, екс-співробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов в ефірі телеканалу "FREEДОМ" висловив думку, що поки українська армія не здобуде вагомих перемог у війні, не звільнить більшу частину захопленої росіянами території, говорити про те, що Путін готовий на компромісне рішення не доводиться.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини