Головна Новини Світ ЄС Напад в Швейцарії визнали терактом ісламістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад в Швейцарії визнали терактом ісламістів

Швейцарські ЗМІ цитують свідків, які говорять, що нападниця заявила про приналежність до джихадистського угруповання «Ісламська держава»

25 листопада 2020, 10:35
Поділіться публікацією:

Швейцарська поліція підтвердила, що жінка, яка у вівторок в універмазі Лугано завдала удар ножем в шию одній людині й намагалася задушити іншу, належить до джихадистів.

Напад в Швейцарії визнали терактом ісламістів

Федеральна прокуратура назвала інцидент в італомовному південному кантоні Тічино терористичним нападом і взяла на себе розслідування.

"Нападниця з джихадистським минулим відома поліції з розслідувань  у 2017 році", — написало у Твіттері Федеральне управління поліції.

Підозрювана, 28-річна жінка, яка проживає в цьому районі, перебувала під вартою. Швейцарські ЗМІ цитують свідків, які говорять, що нападниця заявила про приналежність до джихадистського угруповання "Ісламська держава".

Один потерпілий отримав серйозні, але не небезпечні для життя травми, а інший отримав легкі поранення.

Нагадаємо, нейтральна Швейцарія досі уникнула великомасштабних атак джихадистів, які спонукали Францію і Німеччину в цьому місяці посилити прикордонний контроль.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що ІГ взяло на себе відповідальність за теракт в Джидді, де поранили чиновників країн ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини