Головна Новини Світ ЄС Не лише країни Балтії: 9 країн ЄС більше не беруть від росіян документи на туристичні візи
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише країни Балтії: 9 країн ЄС більше не беруть від росіян документи на туристичні візи

Рішення Ради Євросоюзу про повне припинення угоди про спрощений візовий режим з Росією набуло чинності 12 вересня 2022 року

13 вересня 2022, 12:35
Поділіться публікацією:

Латвія, Литва, Естонія, Польща, Чехія, Словаччина, Данія, Бельгія та Нідерланди більше не приймають від громадян Росії документів на оформлення туристичних віз. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram-каналі повідомив голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

Не лише країни Балтії: 9 країн ЄС більше не беруть від росіян документи на туристичні візи

Російський паспорт. Фото з відкритих джерел

"Совок", запах нафталіну, росіяни так давно цього хотіли", — відреагував на це рішення Єрмак.

Фактичну заборону на в'їзд до низки країн ЄС російських туристів підтвердили й у Росії. Так російське пропагандистське інформагентство відзначило, що незважаючи на відмову приймати візи росіян від низки європейських країн, такі держави, як Італія, Іспанія, Греція, Франція, Угорщина та Кіпр, продовжують приймати документи від громадян РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час звернення до українців президент Володимир Зеленський наголосив, що Росія своїми ракетними ударами по об'єктах енергетичної інфраструктури України не тільки залишає українців без світла, а й перешкоджає експорту нашої електроенергії до Європи. Він також вкотре закликав світову спільноту визнати росію "країною-терористом", прискорити запровадження 8 пакету санкцій проти Росії, збільшити допомогу Україні. Чи готовий світ до тих кроків, яких так наполегливо закликає український президент? Невже Захід не розуміє, що затягування війни, підвищення країною-агресором ставок, шантаж у всіх напрямках – б'є по ньому самому? Чому нам не дають все, про що просимо, а на Росії не тиснуть так, як могли б? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини