Головна Новини Світ ЄС Орбан розповів, що чекає на Захід за дозвіл ЗСУ бити по РФ західною зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан розповів, що чекає на Захід за дозвіл ЗСУ бити по РФ західною зброєю

Віктор Орбан заявив про наслідки із сильною реакцією Росії у відповідь на удари західною зброєю

5 червня 2024, 14:47
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що завдання українською армією ударів західною зброєю по цілях на території Росії загрожує наслідками "з сильною реакцією" Москви. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку угорський глава уряду висловив в інтерв'ю італійській газеті Il Giornale.

Орбан розповів, що чекає на Захід за дозвіл ЗСУ бити по РФ західною зброєю

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

"Якщо ми дозволимо Україні зі зброєю, яку Італія також постачає, завдати удару по Росії, то будуть наслідки з сильною російською реакцією, а ризик втручання НАТО буде за крок від нас", — заявив Віктор Орбан.

Водночас прем'єр визнав, що війну в Україні розпочала Росія, "у цьому немає сумнівів", але "ми маємо поставити собі питання, що робити далі".

"Ми стоїмо на роздоріжжі: або ізолювати конфлікт і знайти дипломатичний шлях, або заглиблюватися у війну", – зазначив прем'єр Угорщини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники завдали удару по ракетному комплексу загарбників С-300, що знаходився на території Білгородської області. Однак, як заявив науковий співробітник Міжнародного інституту стратегічних досліджень Франц-Стефан Гаді у коментарі CNN, удари західними ракетами дозволять Україні "вразити деякі російські базування, склади постачання, центри командування та управління", але на ситуацію на Харківщині вплине не сильно. Про це йдеться у матеріалі "CNN".                                                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому російський диктатор Володимир Путін посилив ядерний шантаж: що дуже налякало Кремль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини