Головна Новини Світ ЄС Орбан вже напряму діє проти Євросоюзу: чи покарають його
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан вже напряму діє проти Євросоюзу: чи покарають його

Орбан відкрив кордони для «російських шпигунів і диверсантів»

30 липня 2024, 11:17
Поділіться публікацією:

Угорщина дозволила громадянам Росії та Білорусі в'їжджати до ЄС без перевірок безпеки. Європейські ЗМІ підкреслюють, що угорський прем'єр Віктор Орбан стає загрозою для безпеки, адже серед іноземців, які прибули на територію Європейського Союзу, можуть бути російські шпигуни та терористи.

Орбан вже напряму діє проти Євросоюзу: чи покарають його

Віктор Орбан

"Тобто в той час коли країни ЄС атакують мігранти/диверсанти з РФ та Білорусі, Орбан для них офіційно відкриває ворота, приїжджайте шпійони/диверсанти шановні, в країну яка сидить на російському прутні. Ах*ренно. Той випадок, коли Орбан вже напряму діє проти Євросоюзу. І нічого йому за це не буде", — відзначив військовий Олександр Карпюк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією ЗМІ Орбан відкрив кордони для росіян та білорусів. Журналісти відзначають, що уже кілька днів росіяни можуть безперешкодно в'їжджати до ЄС через Угорщину без жодних перевірок і переїжджати до інших країн Євросоюзу. Це стало можливим завдяки реєстрації в Угорщині як заробітчан, яку прем'єр-міністр Віктор Орбан поширив на вихідців із Росії та Білорусі у липні.

Експерт із зовнішньої політики ЄС, депутат Європарламенту Сергій Лагодинський вважає неправильним дозволяти в'їзд без перевірки безпеки в умовах, коли уряд РФ намагається послабити Європу за допомогою гібридних атак.

При цьому у ВР заявили, що провокації прем’єра Віктора Орбана заганяють Угорщину в політичну ізоляцію в ЄС. Там розкритикували так звані миротворчі ініціативи угорського прем’єра. Нардепи вважають, що неможна нічого говорити про Україну без самої України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини