Головна Новини Світ ЄС Орбан заявив про «військовий психоз» у ЄС і сказав, яке рішення там уже ухвалили
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан заявив про «військовий психоз» у ЄС і сказав, яке рішення там уже ухвалили

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в ефірі радіостанції Kossuth заявив, що зараз нібито Європу накрив «військовий психоз», і ЄС навіть вирішив відправити свої війська до України

7 червня 2024, 12:02
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що нібито питання відправлення військ ЄС до України вже вирішене.

Орбан заявив про «військовий психоз» у ЄС і сказав, яке рішення там уже ухвалили

Віктор Орбан

"Це не загрози, це вже факти... Коли ви повідомляєте про щось як про можливість, значить, це вже по суті вирішене питання",
— сказав Орбан.

Угорський прем'єр заявив, що "тільки сліпий" не може бачити, що в Європі панує "військовий психоз". За словами Орбана, його логічним завершенням нібито стане відправка західних військ на територію України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що останнім часом західні союзники України активізувалися з допомогою нашій країні. Зокрема, вони почали давати дозволи на те, щоб наносити західною зброєю удари територією Росії. Крім цього, активно обговорюється питання щодо направлення в Україну військових інструкторів, які мають навчати військових на місці та таким чином економити час Силам оборони. Відомо, що коаліцію країн, які готові направити своїх інструкторів до України, формує президент Франції Еммануель Макрон, який уперше озвучив таку ідею.

При цьому, за інформацією західних ЗМІ, президент Франції Еммануель Макрон звернувся до президента Джо Байдена із пропозицією підтримати його ідею та направити американських інструкторів в Україну. Нібито голова Білого дому відмовився від такої пропозиції, щоб не посилювати військових конфліктів. Крім того, він висловив побоювання, що країни НАТО можуть відправляти своїх інструкторів до України. На його думку, такі дії можуть втягнути Альянс із війну з Росією.

Крім того, відомо, що від ідеї відправити свої війська до України категорично відмовилися у Німеччині. Там заявили, що ризики не виправдовуватимуть цілей, яких хоче досягти президент Франції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини