Головна Новини Світ ЄС Орбан зробив дивну заяву про загрозу з боку Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан зробив дивну заяву про загрозу з боку Росії

Віктор Орбан зробив заяву про загрозу від РФ

27 листопада 2022, 14:10 comments1804
Поділіться публікацією:

Соратник Кремля та президента Росії прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зробив дивну для нього заяву про війну  в Україні. Політик заговорив про загрозу з боку РФ. Відповідну заяву Орбан зробив на конгресі Міжнародного об’єднання християнських демократів, повідомляє видання 24.hu.

Орбан зробив дивну заяву про загрозу з боку Росії

Віктор Орбан (фото з відкритих джерел)

Прем'єр Угорщини, відповідаючи на питання про війну в Україні, заявив, що Європа єдина в плані цілей.

"Головне, щоб Росія не становила загрози безпеці Європи, а для цього нам потрібна суверенна Україна", — заявив Орбан.

Окрім цього, політик сказав, що тривають дискусії між європейськими політиками щодо санкцій. На його думку, такі дебати будуть і надалі. Орбан заявив, що високі ціни на енергоносії через війну в Україні та санкції Євросоюзу погіршують економічну ситуацію у країнах Центрально-Східної Європи.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про прем'єр Угорщини потрапив у гучний скандал. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан потрапив у скандал, з'явившись у шарфі із зображенням "Великої Угорщини", до якої "приєднано" частину території України та Румунії. У Бухаресті вже відреагували і назвали неприйнятною таку поведінку глави угорського уряду. Орбан вдягнув фанатський шарф на зустрічі з футболістом Балажем Джуджаком, який провів прощальний матч за національну збірну. Найцікавіше, що фото із зустрічі з футболістом прем'єр-міністр Угорщини сам виклав у Facebook. Першим звернув увагу на скандальний фанатський шарф Орбана депутат Європарламенту Німеччини Даніель Фройнд. Він написав у себе в соцмережі, що такий шарф на шиї прем'єр-міністра Угорщини не може бути простим жестом для країн-сусідів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини