Головна Новини Світ ЄС Останні 48 годин: президент Сербії Вучич повідомив про загрозу країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Останні 48 годин: президент Сербії Вучич повідомив про загрозу країні

Вучич опублікував загадковий пост про "загрозу національним інтересам Сербії"

27 березня 2024, 08:30
Поділіться публікацією:

У вівторок увечері, 26 березня, президент Сербії Александар Вучич опублікував дивне повідомлення, де зазначив, що на Сербію чекають важкі дні, і анонсував виклики, які очікують країну найближчим часом. При цьому про жодну конкретику Вучич не заявив. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне повідомлення він розмістив у Instagram.

Останні 48 годин: президент Сербії Вучич повідомив про загрозу країні

Александар Вучич. Фото: з відкритих джерел

Президент Сербії не навів жодних деталей щодо загроз для Сербії, проте пообіцяв проінформувати мешканців про це найближчими днями.

"Тяжкі дні для Сербії. У цей момент нелегко говорити, які новини ми отримали за останні 48 годин", – написав Олександр Вучич.

За його словами, отримані дані безпосередньо загрожують "життєво важливим національним інтересам як Сербії, так і (Республіки) Сербської".

"Найближчими днями я повідомлю народу Сербії про всі виклики, які стоять перед нами. Буде важко. Боротимемося. Сербія переможе", – додав Вучич.

Як відомо, у Сербії співробітники таємної поліції з автоматами патрулювали вулиці Белграда протягом вихідних. Президент Александар Вучич заявив, що вони та поліція у цивільному стежитимуть за спортивними об'єктами та торговельними центрами столиці.

Опоненти Вучича розкритикували цей захід як непотрібний і має на меті залякати населення.

Також нещодавно Вучич заявив, що Сербія може вийти із Ради Європи. За його словами, у разі прийняття заявки Косова на вступ до організації це означатиме вигнання Сербії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Сербії Олександр Вучич, який також, як і прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, довгий час у Європі вважався одним із найлояльніших до російського диктатора Путіна, тепер заявив, що не може дати гарантій, що серби і далі утримуватимуться від запровадження санкцій проти Росії. Поки що Белград не приєднається до західних санкцій проти Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини