Головна Новини Світ ЄС Польща готується вакцинувати працівників з України: відомо де і чим
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща готується вакцинувати працівників з України: відомо де і чим

Люди, які приїжджають на роботу в Польщу, також повинні бути вакциновані

19 травня 2021, 02:45
Поділіться публікацією:

Польща готується вакцинувати від коронавірусу українців, які приїжджають на роботу в цю країну, прямо на кордоні при в'їзді. Про це повідомляє видання Wirtualna Polska.

Польща готується вакцинувати працівників з України: відомо де і чим

Польща (фото з відкритих джерел)

Жителів з України будуть вакцинувати на прикордонних переходах одноразової вакцини американського виробника Johnson & Johnson.

"Це буде свого роду фільтр, що захищає країну від проникнення коронавірусу ззовні. Ми вже щодня виловлюємо по кілька інфікованих на наших КПП на кордоні з Україною", — заявив глава медцентру Medyk в Жешуві Станіслав Мазур, один з організаторів кампанії вакцинації в Підкарпатті.

Люди, які приїжджають на роботу в Польщу, також мають бути вакциновані. За його словами українцям при в'їзді до Польщі будуть пропонувати вакцинуватися саме вакциною Johnson & Johnson, оскільки застосування одноразового препарату дозволить уникнути можливих ускладнень при організації прийому другої дози.

Як повідомляли раніше в про час візиту президента України Володимира Зеленського в Варшаву, який стався 3 травня, з нагоди 230-ї річниці прийняття Конституції Речі Посполитої, главами України, Польщі, Литви, Естонії, Латвії було підписано спільну декларацію щодо європейських цінностей та перспективи євроінтеграції, в тому числі для нашої країни.

Ці і не тільки підсумки візиту президента в Україну в Польщу, так само як зроблені Зеленським заяви, для порталу "Коментарі" проаналізували експерти. Викладач Київського національного університету (КНУ) імені Тараса Шевченка, експерт з міжнародної політики, політолог Петро Олещук вважає, що візит президента України Володимира Зеленського в Польщу продовжує його зовнішньополітичну лінію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини