Головна Новини Світ ЄС Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо зробив несподіване зізнання
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо зробив несподіване зізнання

Словацький проросійський політик Роберт Фіцо зізнався у відсутності мобільного телефону

2 листопада 2023, 15:50 comments1559
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Проросійський прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо несподівано заявив, що не має мобільного телефону, однак він підтримує процес діджиталізації в країні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на словацьке видання Denník N.

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо зробив несподіване зізнання

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо. Фото з відкритих джерел

Роберт Фіцо на зустрічі з міністром інвестицій та інформатизації Річардом Раші обговорив ситуацію з реформами пов'язаними з діджиталізацією в країні. Фіцо вказав, що не має власного телефона, однак розуміє потребу перевести інформацію в цифрову форму.

"Я бажаю вам успіху. Але я дуже не хочу бачити мобільний телефон у своєму житті, хоча,  звичайно, у мене є свої причини", — сказав Роберт Фіцо.

Фіцо зазначив, що очікує запровадити в Словаччині польську модель, яка дозволяє якомога більше коштів ЄС передати органам місцевого самоврядування. Наразі відомо, що уряд Словаччини передасть 2,3 мільярда євро коштів ЄС регіонам, що становить 19% від загальної суми отриманої від Європейського Союзу. 

Нагадаємо, що партія Роберта Фіцо у вересні виграла парламентські вибори в Словаччині, а сам він став прем'єр-міністром країни. Фіцо у передвиборчій кампанії заявляв, що не буде надсилати військову допомогу Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан зрадів перемозі проросійського політика у Словаччині Роберта Фіцо та привітав його.

Також "Коментарі" писали про американського бізнесмена Ілона Маска, який прокоментував відео у своїй соціальній мережі, яке за словами мільярдера його шокувало своїми масштабами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини