Головна Новини Світ ЄС Президент Чехії сильно сумнівається в перемозі України: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Чехії сильно сумнівається в перемозі України: деталі

Петер Павел пояснив українським журналістам, що дивлячись на перебіг подій на фронті за останній рік, громадськість повинна готуватись до будь-якого результату

21 лютого 2023, 23:35 comments2950
Поділіться публікацією:

Новообраний президент Чехії Петер Павел неоднозначно висловився про перемогу України у війні, яка триває вже майже рік.

Президент Чехії сильно сумнівається в перемозі України: деталі

фото тематичне, з відкритих джерел

У рамках 59-ї  Мюнхенської безпекової конференції на "Українському ланчі" Петер Павел у своєму виступі сказав, що досить скептично вірить у те, що Україні вдасться перемогти у війні найближчим часом.

Президент Чехії також наголосив на тому, що Захід може зіштовхнутися з несподіваними проблемами, якщо Росія одержить поразку.

Пізніше Петер Павел пояснив українським журналістам, що дивлячись на перебіг подій на фронті за останній рік, громадськість повинна готуватись до будь-якого результату. Адже майбутнього ніхто не може передбачити, так само, як ніхто не очікував, що збройні сили України зможуть протистояти російській армії, яка вважалася однією з найпотужніших у світі.

Лідер також відзначив, що Україна може отримати перемогу, але лише за певних умов. По-перше, країни які виступили за підтримку України повинні і надалі надавати військову допомогу, адже без неї здійснювати будь-які операції просто неможливо. По-друге, партнери мають забезпечити достатню фінансову підтримку. По-третє, щоб ізолювати Росію потрібно підтримувати рівень санкційного режиму. Без цих складових сподіватись на перемогу для України не варто.

За словами політика, українці повинні сподіватися на краще, але бути готовими до гіршого, адже живемо не в ідеальному світі.

Нагадаємо, раніше наше видання повідомляло, що, у Польщі Червоний Хрест поновив подачу заявок на допомогу для українських біженців. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

22 лютого 2023, 07:41

Писаки сраные вам не надоело всякую хуйню писать Чему вас в институтах учили вас сук на фронт надо отправить


Новини